menu

Pura Navita in Gavere, een portret

Tekst: Lifestylebooking.be | Foto's: Pura Navita

Pura Navita in Gavere is een verborgen pareltje voor wellness, beauty & relaxatie. In een rustige en groene omgeving, gelegen aan de rand van een bos, ontvangt de sociale en vriendelijke Katy jou hartelijk. Je kunt hier komen om te herbronnen in de wellness, te ontstressen tijdens een massage of te genieten van een gelaatsverzorging. Katy zorgt ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken en legt je in de watten in een warm en huiselijk kader.

Op haar veertigste besliste Katy om het roer om te gooien, haar dromen te volgen en opende in mei 2019 Pura Navita. “Na jarenlang een kantoorjob te hebben gedaan, was het voor mij tijd voor iets compleet anders. Het is altijd wel ergens mijn droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden en door een reorganisatie op het werk, heb ik mijn kans gegrepen. Van jongs af aan heb ik altijd al een gezonde interesse gehad in het holistisch mensbeeld en spiritualiteit. Op mijn 40ste was het dan ook een uitgelezen moment om mijn leven een andere wending te geven. Eind 2017 ben ik volop begonnen met opleidingen te volgen: voetreflexologie, massage, healing, schoonheidszorgen, voetreflexologie en pedicure. Uit de ene opleiding volgde al vlug een andere.”

VERDIEPING IN HOLISTISCHE THERAPIEËN, VOETREFLEXOLOGIE & MASSAGES

Afbeelding

Vanuit haar eigen zoektocht naar holistische therapieën ten gevolge van een ongeval, heeft Katy zelf ondervonden hoe dit haar er bovenop geholpen heeft. “Na een zwaar ongeval en longembolie, bleek ik te kampen met een blijvend tekort aan energie en chronische vermoeidheid. Als mama en plus-mama met een druk gezin en huishouden, is het leven soms wel hectisch. Toen heb ik verder gezocht naar hulp en kwam in contact met o.a. aromatherapie, voetreflexologie en healing, wat mij terug rust, energie en balans gebracht heeft. Door er mij steeds meer in te verdiepen, wist ik het ook heel zeker. Dit was wat ik wou gaan doen in mijn leven. Mensen helpen die balans terug te vinden, leren genieten en ontspannen, energie geven en een andere kijk op het leven bieden. Ik sta nu zelf doelbewust en veel zelfverzekerder in het leven en ik hoop dat ik dat kan overdragen op anderen.”

Pura Navita betekent letterlijk vertaald ‘pure levensenergie’, het is een plaats waar je tot rust kan komen en jezelf kan terugvinden. “Tijdens alle behandelingen en massages werk ik energetisch vanuit een holistisch standpunt. Ik ben erg gevoelsmatig en zie al meteen als iemand binnenkomt, wat die persoon nodig heeft. Voor mij moet er ook iets meer inzitten dan enkel de verzorging. Ik zorg ervoor dat klanten van begin tot eind kunnen genieten van hun verwenmomentje, met verwelkoming, openingsritueel, gesprekje, het installeren van de klant tot het nagenieten achteraf. Het moet gewoon compleet zijn. Het gevoel dat de mensen niet naar huis willen, dat wil ik creëren. Het is hier ook heel huiselijk ingericht met kaarsjes, sfeerverlichting en warme kleuren. En in de zomer kan ik de grote ramen volledig openschuiven en dan kun je genieten van de natuur, vogeltjes en rust buiten.”

PURE LEVENSKRACHT, HERBRONNEN BIJ PURA NAVITA

Katy en haar man hebben hun prachtige tuin, grenzend aan een bos, volledig afgeschermd en ingericht voor de privé-wellness. “Het is hier erg rustig, behalve de vogeltjes hoor je niets als je buiten zit. Wij zijn zelf natuurmensen en kunnen enorm genieten van de rust die ons terug naar de basis brengt. Wij wilden echt dat unieke outdoor lounge-gevoel creëren met een traditioneel Finse pod-sauna, jacuzzi, IR-sauna, relax-hoekje met zetels en sfeerverlichting. Mensen komen hier echt helemaal tot rust, en kunnen volledig herbronnen. Je kunt ook kiezen uit verschillende wellness-arrangementen met behandelingen of verzorgde tapas, en speciaal samengestelde arrangementen voor zwangere dames. Ik heb een uniek en sfeervol concept ontwikkeld, en stel het persoonlijke contact met de klanten voorop. Het is mijn passie en ik doe alle behandelingen vanuit mijn hart en gevoel. En dat verschil voelen de klanten. Het is mijn doel om te klanten te laten genieten, ontspannen en herbronnen bij Pura Navita.”

Ga zelf Pura Navita (Vossestraat 38, Gavere) gaan ontdekken en herbron dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

AFSPRAAK
Kijk gerust in de agenda om je me-time te boeken
CADEAUBON
Altijd leuk om te geven of te krijgen

Verder lezen

Messenger logo
Chat