menu

Herbronnen in de wellness

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Pura Navita

Bij Pura Navita in Gavere staan genieten, rust en herbronnen in de wellness centraal. Je kunt komen ontspannen, samen of alleen, van een heerlijke saunabeurt. Zalig genieten in de overdekte whirlpool of relaxen in de loungehoek met een glaasje cava in de nieuw aangelegde wellnesstuin! Of kies voor één van de arrangementen met ontbijt, tapas of relaxatiemassage. Katy creëerde een harmonieuze plek waar je in complete rust en omgeven door het groen alles kan loslaten. Ze staat met een warme glimlach voor je klaar en brengt jouw lichaam en geest in harmonie. Dankzij de warme en huiselijke sfeer, voel je je meteen thuis en worden al je zintuigen aangesproken.

Afbeelding

Pura Navita betekent letterlijk ‘pure levensenergie’. Het is een plaats waar je tot rust kan komen en jezelf kan terugvinden. De privé-wellness, outdoor-beleving en traditionele Finse sauna zorgen voor de ultieme ontspanning. De huiselijke, knusse sfeer omgeven door groen en warme elementen creëren rust. Samen met haar man heeft ze hun prachtige tuin, grenzend aan een bos, volledig afgeschermd en ingericht tot de privé-wellness. Ze hebben een ontspannende plek gecreëerd die je terug naar de basis brengt. Katy ging voor het unieke outdoor lounge-gevoel met een traditioneel Finse podsauna, jacuzzi, IR-sauna, relax-hoekje met zetels en de gepaste sfeerverlichting. 

Outdoor wellness beleving, terug naar de Finse roots

Afbeelding

“Dankzij de Finse podsauna met haardvuur keer je terug naar de roots van Scandinavië: de outdoor wellness beleving. Je vertoeft er gezellig onder de blote hemel in de natuur. Dit brengt een volledig ander gevoel teweeg dan een traditionele sauna binnen. Het is een ander type wellness.” Voor Katy zit de beleving bij Pura Navita in de keuze van de details, sfeer en inrichting. Zo heeft ze het interieur heel natuurlijk aangekleed en ging ze voor een whirlpool in plaats van een bubbelbad. De sfeer is seizoensgebonden wat het gevoel herkenbaar, maar telkens anders maakt. 

Afbeelding

UNIEK EN SFEERVOL WELLNESS & RELAXATIE CONCEPT

Katy creëerde dit uniek en sfeervol concept zodat je kan kiezen uit verschillende wellness-arrangementen met of zonder behandelingen. Dankzij de multifunctionele ruimte kan ze verschillende wellness-arrangementen aanbieden en die volledig afstemmen op de behoeftes van haar klanten. Heerlijk ontbijten in de buitenlucht of liever tapas aan het grote raam? Dat kan! Tijdens elk arrangement stelt Katy het persoonlijke contact met haar klanten voorop. Ze doet de behandelingen vanuit haar hart en gevoel. Haar doel is om iedereen te laten genieten, ontspannen en herbronnen bij Pura Navita. Het draait er echt om de huiselijke en warme sfeer waar Katy’s klanten zichzelf kunnen zijn. Het belangrijkste voor haar is dat je bij je aankomst meteen al een warm gevoel krijgt en stiekem niet meer weg wilt. 

Puur genieten en eventjes ontsnappen uit het dagelijkse leven

Afbeelding

Bij Pura Vita kan je ontsnappen uit het haastig dagelijks leven. Elke gelegenheid is goed om tijd te maken voor wat me-time. Wil je samen met je partner even helemaal zen worden in een prachtige buiten privé-wellness? Of een dagje samen met je kinderen doorbrengen terwijl je als ouder kan genieten van de natuurgeluiden op het zonne-eiland? Je kan er alleen of samen heerlijk relaxen. Ook voor zwangere vrouwen en jonge mama’s zijn er op maat gemaakte arrangementen. Eén ding is zeker: je keert gegarandeerd ontspannen terug naar huis!

Online boeken
bij Pura Navita?
Cadeaubon
Altijd leuk om te geven én om te krijgen

Verder lezen

Messenger logo
Chat